TRILSTAMPERS

Accustamper

Emissievrij en kabelloos werken krijgt een nieuwe dimensie. met onze accutrilstampers hebben we een wereldprimeur gecreëerd.

 

2-takt Stamper

Tweetakttrilstampers: maximale productiviteit, prestaties en levensduur. Verkrijgbaar in vier verschillende gewichtsklassen.

4-takt Stamper

Viertakttrilstampers: deze worden gekenmerkt door uitstekende prestaties, een lange levensduur en langere onderhoudsintervallen dankzij het innovatieve luchtfiltersysteem.

Dieselstamper

Bent u op zoek naar een machine voor het verdichten van zware, compacte bodems? Dan is onze dieseltrilstamper precies wat u zoekt.

VOORWAARDSLOPENDE TRILPLATEN

AP185 & AP184

De eerste op accu's aangedreven trilplaten ter wereld met overtuigende voordelen: zuinig, 100% emissievrij werken en een energiebesparing van meer dan 70% openen nieuwe mogelijkheden voor werkzaamheden in binnenruimtes.

 

VP-Serie

Lichte trilplaat met eenvoudige uitrusting:benzinemotor voor kleine oppervlakken en inhammen. Voor bestratings-, asfalt- en bodemverdichtingstoepassingen

AP2560e

De eerste en enige accutrilplaten ter wereld voor volledig emissievrij werken. Met een werkbreedte van 60 cm en een vermogen van 25 kN ontsluit onze kabelloze trilplaat een nieuwe prestatieklasse voor volledig emissievrij werken.

DPS-SERIE

Meer bedieningscomfort. De trilplaat met dieselmotor is verkrijgbaar in drie modelvarianten. Ook deze plaat is voor de bodemverdichtings-, asfalt- en bestratingstoepassingen ideaal geschikt.

OMKEER TRILPLATEN

BPU 2540

De BPU2540 behoort tot de lichte allrounders voor bestratingswerkzaamheden, de tuinbouw en hovenierswerk alsmede voor onderhoud aan straten, wegen en parkeerplaatsen.

 

BPU 3050

De BPU 3050 behoort tot de allrounders voor bestratingswerkzaamheden, de tuin- en landschapsbouw alsmede voor onderhoud aan straten, wegen en parkeerplaatsen

DPU 2540DPU 2550DPU 2560

De DPU-modellen met een centrifugale kracht van 25 kN behoren tot de lichte allrounders voor bestratingswerkzaamheden, de tuin- en hovenierswerk, wegen en parkeerplaatsen.

DPU3050, DPU3060, DPU3070

De DPU-modellen met een centrifugale kracht van 30 kN behoren tot de veelzijdige allrounders voor bestratingswerkzaamheden, en de tuin- en landschapsbouw.