TRILSTAMPERS

SRE 300 op accu.

Weber MT slaat nieuwe wegen in met hun accu-aangedreven stamper SRE 300. In plaats van direct bovenop de stamper te worden gemonteerd, is de accu in een rugzak ondergebracht die de machinist gemakkelijk kan dragen. Uw voordeel: laag gewicht van de stamper (slechts 33 kg).

Trilstamper SRV 660 Hd

Het lage gewicht (136 lbs / 62 kg) maakt de stamper gemakkelijker te transporteren en te hanteren tijdens werkzaamheden op de bouwplaats. Ondanks het lage gewicht van de SRV 590, kunt u nog steeds vertrouwen op het robuuste ontwerp.

Trilstamper SRV 590

Het lage gewicht (136 lbs / 62 kg) maakt de stamper gemakkelijker te transporteren en te hanteren tijdens werkzaamheden op de bouwplaats. Ondanks het lage gewicht van de SRV 590, kunt u nog steeds vertrouwen op het robuuste ontwerp.

Trilstamper SRV 300

Deze nieuwe, extreem lichte trilstamper SRV 300 is een bijzonder
goede keuze voor het verdichten van zogenaamde pijpbinders in sloten (pakkingen kabels
of pijpen).

Trilstamper SRV 620

Door hun aanzienlijk grotere slag- en slagkracht zijn deze stamper nog sneller en efficiënter. Weber MT heeft niet alleen het slagvermogen vergroot, maar heeft ook aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van operationeel comfort.

Trilstamper SRX 750 D

Deze enorm krachtige vibrerende stamper is uitermate geschikt voor gebruik op een grote verscheidenheid aan verschillende bodems. Dit maakt de machine een ideaal gereedschap voor de constructie van kanalen en greppels of reparatiewerkzaamheden aan wegen en trottoirs.

VOORWAARDSLOPENDE TRILPLATEN

Trilplaten CF 1 Hd

De CF 1 Hd voorwaartse rijplaat wordt gebruikt voor verdichten in krappe ruimtes, voor kleine reparatiewerkzaamheden en voor bestrating in de hardscape / landschapsindustrie.

Trilplaten CF 2 A

De CF 2 A is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten. Het rondt de selectie van voorwaartse plaatmodellen af ​​door een plaat toe te voegen die speciaal is ontworpen voor asfaltverdichting.

Trilplaten CF 2 Hd

De trilplaatverdichters van de CF 2-serie onderscheiden zich door eersteklas bedieningscomfort, compacte afmetingen en optimale loopeigenschappen.

Trilplaten CF 3

De trilplaatverdichters van de CF 3-serie onderscheiden zich door eersteklas bedieningscomfort, compacte afmetingen en optimale loopeigenschappen. 

OMKEER TRILPLATEN

Trilplaten CR 1 Hd

Dit kleinere en lichtere CR 1-model had zowel visuele als technische ontwerpkenmerken van zijn grotere broer - de CR 2-bodemverdichter. Door zijn kleine formaat is de CR 1 Hd de lichtgewicht onder de omkeerbare grondverdichters.

Trilplaten CR 3

Bodemverdichters met voorwaartse en achterwaartse verplaatsing hoe u ze nodig heeft, bijvoorbeeld in de landschapssector, in de wegenbouw of in de bouwtechniek.

Trilplaten CR 2

Elke tuinarchitect of aannemer die van plan is asfalt of straatstenen te verdichten voor onderhoudsdoeleinden, heeft het juiste gereedschap gevonden in onze CR 2 trilplaat.

Trilplaten CR 5

Dankzij hun soepele werking, hun vibrerende eigenschappen en hun robuuste en betrouwbare ontwerp, stellen onze machines voor middelgrote verdichtingswerkzaamheden ook de norm voor een nieuwe klasse machines.